Over-Zijnscoaching-Helena

van je hoofd naar je hart

Effectief, inspirerend en down-to-earth

Zijnscoaching is zelfonderzoek naar wie je wezenlijk bent. Het is gebaseerd op een combinatie van psychologie en oosterse nonduale wijsheid. Wanneer je je laat leiden door belemmerende overtuigingen of aannames over jezelf, dan zul je op den duur blokkeren. Reageer je vaak op je omgeving en niet vanuit jouw kern, dan raak je je eigen richting kwijt. Patronen herhalen zich, maar dan ben je je vaak niet van bewust. Door jouw ware aard te onderzoeken vind je de antwoorden in jezelf. Ik help jou in dit onderzoek. Lijkt dit jou te zweverig? Lees dan zeker verder.

Je vertelt nu wellicht aan jezelf dat je er nog niet klaar voor bent. Wanneer ga je dan wel aan de slag? Neem contact met me op om te onderzoeken of het klikt tussen ons. Als ik je kan helpen zeg ik hoe. Als ik niet kan helpen zeg ik het ook.

Het coachtraject

Van Inzicht naar Vrij Zicht methode

 

INZICHT

In ons eerste gesprek bespreken we de vraagstukken waar jij mee zit.
We bespreken je verwachtingen en/of doelstellingen.

COACHINGTRAJECT

In vier tot zes sessies over een periode van vier tot zes maanden gaan we aan de slag. Met  oprecht zelfonderzoek kijken we naar  wat er afspeelt in jouw hoofd en in jouw lijf. Je word je al snel bewust van bepaalde gedachten en patronen. We hoeven daarbij alleen te werken met wat er zich aandient precies op dat moment. 

VRIJ ZICHT

Er ontstaat een nieuw perspectief. Je kan handelen en leven vanuit vrijheid. Je hebt zicht op je kwaliteiten. Je ervaart een groter welzijn. Besteed minder tijd aan omgaan met moeilijkheden en gedoe. Je hebt meer inzicht in je emoties. Je vergroot je aandacht en concentratie. Verbetert je relaties. Verrijkt je werk en toekomst.

Mogelijkheden-Zijnscoaching
Academie-voor-Zijnscoaching