mijn kernwaarden en achtergrond

Spontaan, oprecht, empatisch en ervaren
Wie ben ik, wat beweegt mij, wie ben ik ten diepste?

Spontaan, levenslustig, serieus, doorzettingsvermogen, empathisch, betrokken en leergierig zijn mijn kernwaarden. Onder andere door coaching zet ik mij in voor een bewustere wereld. Ik coach vanuit betrokkenheid, warmte, wijsheid, welzijn, waarachtigheid en gelijkwaardigheid.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam, heb enkele jaren bij IKEA gewerkt als controller en in 2005 richtte ik samen met drie anderen de Dutch Quality Group op. DQG maakt de wereld graag een stukje mooier met designproducten die met oog voor detail en kwaliteit zijn ontworpen. Met Design On Stock en EYYE hebben wij succesvolle merken neergezet.

 In 15 jaar tijd leerde ik alle facetten van het ondernemerschap kennen. Als ervaren financieel directeur weet ik hoe het is om leiderschap te tonen in een snelgroeiende onderneming.  In de laatste 2 jaar binnen die functie miste ik bezieling, energie en levenslust in mijn werk. Ik ben iemand die vanuit passie en energie richting wil geven aan mijn leven, de vraag toen was: “Hoe nu verder?”

Dit laatste heeft geleid naar mijn eigen zelfonderzoek. Wie ben ik, wat beweegt mij, wie ben ik ten diepste. Na de twee prachtige merken te hebben opgebouwd en te hebben verkocht, heb ik van mijn andere passie mijn werk gemaakt.

Als Zijnscoach begeleid ik ondernemers, managers en directieleden op een effectieve, down to earth manier. Wijsheid en innerlijke rust zijn key elementen die ik, als gelijkwaardige gesprekspartner op intelligentie- en ervaringsniveau, op kernachtige wijze naar boven weet te halen.

Vertrouwen

Als coach sta ik in voor en waarborg ik een omgeving waarin wij in vertrouwen een gesprek kunnen aangaan. Oprecht luister ik naar jou, zonder oordeel.

verbanden

Zaken die voor jou ogenschijnlijk los van elkaar staan, hebben vaak toch een verband met elkaar. Ik kan je helpen deze verbindingen te zien. Het kan helpen in je bewustwordingsproces.

visie

Door bewustwording en aanvaarding, ontstaan er vaak nieuwe perspectieven. Door een andere kijk op het leven, ontstaat ruimte, energie en inspiratie. Met nieuwe energie en vanuit innerlijk vertrouwen kan je weer richting geven aan je leven.

LEVEN EN WERKEN VANUIT WIJSHEID EN INNERLIJKE RUST

No-nonsense coaching

Het is mijn doel om anderen vanuit kwaliteit, energie en bewustwording te leren leven en werken. Uit ervaring weet ik dat werken met bewustzijn – als dit juist wordt ingezet – een zeer krachtige en effectieve methode is naar persoonlijk inzicht en om verandering teweeg te brengen. Mensen als Eckhart Tolle, Pema Chödrön en Hans Knibbe zijn voor mij een inspiratiebron. Mijn droom is dat door bewustwording er een mooiere wereld ontstaat. Ik werk aan mijn eigen bewustwording, ik help anderen hierbij en ik probeer het op deze wijze door te geven aan anderen, ook aan de volgende generatie. 

Ik heb een post-HBO-opleiding afgerond als Zijnscoach aan de Academie voor Zijnscoaching en ik heb een 2-jarig traject aan de School voor de Zijnsoriëntatie in Utrecht gevolgd.

Als Zijnscoach begeleid ik ondernemers, managers en directieleden op een effectieve, down to earth manier. Wijsheid en innerlijke rust zijn key elementen die ik, als gelijkwaardige gesprekspartner op intelligentie- en ervaringsniveau, op kernachtige wijze naar boven weet te halen. Ik wil mensen aantrekken, die onrust ervaren. Onrust omdat ze intuïtief aanvoelen dat ze niet lekker in hun vel zitten. Het gevoel hebben dat ze niet zichzelf of kunnen zijn. Ze kunnen daardoor niet hun volle potentieel benutten en voelen dat het tijd is voor verandering.

Wil jij de beste versie van jezelf zijn? Ik help jou graag dat te verwezenlijken.

Homepage-beeld-Zijnscoaching-kern